The Art Of Feeling Beautiful And

Showing It To The World.

Huidverbetering

Ons uiterlijk is te belangrijk om er niet het allerbeste aan te geven!

Deze behandelingen zijn intensiever en meer gericht op het verbeteren van de huidconditie.
Tijdens deze behandelingen wordt gebruik gemaakt van producten met hooggedoseerde werkstoffen.

Tres Jolie is gespecialiseerd in specifieke gelaatsbehandelingen die leiden tot huidverbetering en huidverjonging. Als gecertificeerde huidcoach maak ik gebruik van de topproducten van ‘Hannah’. Elk product heeft hooggedoceerde, natuurlijke werkstoffen, die een krachtige werking hebben. De producten zijn op elkaar afgestemd en zijn dusdanig ontwikkeld, dat het beoogde resultaat snel zichtbaar wordt.

Meten = Weten

Zonder precies te weten wat de huidcellen nodig hebben, is het aanbrengen van een verzorgende crème als lukraak ‘schieten met hagel’. Pas na een grondige huidanalyse kunnen we samen de beste behandeling voor uw huid bepalen. Uw huid wordt nauwkeurig bekeken en er wordt een grondige en individuele huidanalyse gemaakt met behulp van de Skin Analyzer. Op basis van deze professionele huidanalyse, wordt een effectief behandelplan opgesteld.

Daarnaast maken we gebruik van verschillende behandelingstechnieken en vernieuwende technologieën om u een aangepast aanbod aan zowel preventieve, verzorgende als corrigerende behandelingen aan te bieden.

 

Huidverbeterende behandelingen

Hannah Treatment € 69

Intensieve en complete all-in verzorging gericht op huidverbetering.

Microdermabrasie € 89

Ervaar een frisse, nieuwe huid!

Meer info over deze techniek kan u hier vinden.

Glycolic Peeling € 89

Fitness voor uw huid.

Huidherstellende behandeling. Ideaal voor een droge en schrale huid, onzuivere huid, rimpelvorming, ouderdoms/pigmentvlekken, littekens, eczeem, psoriasis.

Meer info over deze techniek kan u hier vinden.

 Rejuvenation € 125

De ideale lente- en najaarsschoonmaak.
Microdermabrasie + Glycolic Peeling.
 

Energy Lifting € 135

Lifting en versteviging.

Een verjongende behandeling d.m.v. microdermabrasie en VPL, waardoor de huid een gladder, egaler en gezondere uitstraling krijgt. De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd en er wordt nieuw collageen aangemaakt, waardoor de huid frisser en jonger toont en de textuur van de huid verbetert.

Hundelgemsesteenweg 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt

Tel: 0486/692534
Tel: 09/3245505
info@tjbeauty.be

 

img-1