Nail Art & Design

Nagelstyling heeft de voorbij jaren een enorme evolutie gekend. De moderne vrouw kan niet meer zonder mooie, verzorgde handen. Bij Tres Jolie kan je terecht voor een passend advies en een professionele behandeling. Of je nu kiest voor een manicure, gelish of gelnagels, wij staan in voor een optimale verzorging van jouw nagels. Een momentje voor jezelf, terwijl wij ons over jouw handen en nagels ontfermen.

Gelish

Gelish is een innovatief product dat gemakkelijk en relatief snel aan te brengen is. Dit resulteert in prachtig gelakte nagels waarvan u ongeveer 2 tot 3 weken kan genieten, zonder enige schade te veroorzaken aan de natuurlijke nagel, volledig geurloos en stofvrij. Gelish biedt de glans en de duurzaamheid van gel, maar ligt even dun als nagellak.
Gelish is een soak-off gel wat wil zeggen dat de gel niet afgevijld wordt, maar afgeweekt. Dit is minder agressief voor de natuurlijke nagel.
 
Color: € 38
French: € 40

Gelnagels

Gelnagels geven je handen een net en afgewerkt uiterlijk. Je kan je eigen nagels laten verstevigen of, indien gewenst, kunnen je nagels verlengd worden. Dit is eveneens de ideale oplossing voor nagelbijters. Wij werken met de kwaliteitsvolle producten van Professionails, een belgische fabricant van nagelproducten. Deze producten zorgen ervoor dat de kunstnagel er heel natuurlijk uitziet, flexibel aanvoelt en toch zeer sterk is.

Tijdens het plaatsen van de gelnagels worden je nagels lichtjes opgeruwd zodat de gel beter hecht. Omdat er enkel gewerkt wordt met kwaliteitsproducten worden de nagels niet aangetast.

Om lang van uw kunstnagels te  kunnen genieten, raden we u ook aan om dagelijks een druppeltje nagelriemolie aan te brengen, hierdoor zal uw natuurlijke nagel gevoedt worden en blijven de nagelriemen in conditie. 

Daarnaast is het ook een absolute noodzaak om uw kunstnagels nooit langer dan 4 tot 5 weken te laten groeien. Hierna is de kunstlaag uit balans (wegens uitgroei aan de nagelriem) en vergroot u de druk op de natuurlijke nagel, wat tot beschadigingen zal leiden.

Nieuwe set gelnagels french (verlenging):   € 70 
Nieuwe set gelnagels colorgel (verlenging):   € 73
Bijwerking gelnagels french (zonder verlenging):   € 43
Bijwerking gelnagels colorgel (zonder verlenging):   € 45 
Zomerse teennagels (gel):   € 40
Herstellen van een gebroken nagel:   € 7
Herstellen van gebroken nagels tijdens bijwerking:   + € 2
Nailart (per nagel):   + € 1 / + € 2
Verwijderen gelnagels + keratinebehandeling:   € 30
Bookmark and Share

Hundelgemsesteenweg 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt

Tel: 09/3245505
Tel: 0486/692534
Tel: 0486/071791
info@tjbeauty.be

 

img-1