Zonnecentrum

Welkom bij zonnecentrum Tres Jolie!

zonnen onder de meest geavanceerde zonnebank in zonnecentrum Tres Jolie

Bij zonnecentrum Tres Jolie te Merelbeke bent u aan het juiste adres om snel, verantwoord en comfortabel te zonnen. Bent u een nieuwe klant? Dan verwelkomen wij u graag persoonlijk om u als nieuwe klant te registreren. Dit kan na afspraak. U wordt bijgestaan door gercertificeerde zonneconsulenten die samen met u bekijken hoe u op een verantwoorde manier een mooie bruine tint kan bekomen. Onze moderne zonnebanken van o.a. het merk Ergoline behoren tot de absolute top op het gebied van bruiningstechniek en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. 
 
zonnecentrum2Tres Jolie te Merelbeke is uitgegroeid tot een professioneel zonnecenter. Onze gediplomeerde huidconsulenten geven u professioneel en persoonlijk advies om op een veilige manier een bruine kleur te bekomen. De keuze uit de zes verschillende professionele zonnebanken geeft ons de mogelijkheid om elk huidtype te behandelen. Wij garanderen dat u op een verantwoorde manier zal bruinen onder de meest moderne zonnebanken voorzien van de nieuwste lamp- en filtertechnieken. 
 
Na het bepalen van uw huidtype en een intakegesprek kan u d.m.v. uw identiteitskaart gebruik maken van onze zonnebanken en dit iedere dag van 7:00 tot 23:00 uur.
 
Wij dragen hygiëne hoog in het vaandel zodat uw zonnebankbeurt echt een relaxmoment wordt. U kan bij ons ook terecht voor een  uitgebreid gamma aan bruiningsproducten, om uw huid de ideale verzorging te bieden. Het betere werk van California Tan en Tanny Max zijn bij ons verkrijgbaar. 
 

Breng vrijblijvend een bezoekje

Voor een videovoorsmaakje klik hier

 Zonnebank_Merelbeke_Tres_Jolie

Bookmark and Share

Hundelgemsesteenweg 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt

Tel: 09/3245505
Tel: 0486/692534
Tel: 0486/071791
info@tjbeauty.be

 

img-1