The Art Of Feeling Beautiful And

Showing It To The World.

Over ons zonnecentrum

Professionele Zonnebanken  

Zonnecenter Tres Jolie beschikt over 6 professionele zonnebanken van o.a. het gerenommeerde merk Ergoline, de marktleider op het gebied van professionele zonne-apparatuur. Er is voor iedereen een geschikte zonnebank aanwezig. Ons zonnecentrum is volledig ingericht en uitgerust conform alle wettelijke voorschriften. Wij houden ons eraan om steeds stipt de zonnelampen te vervangen, zodat we de beste bruining kunnen garanderen. Zonnecentrum Tres Jolie staat voor verantwoord zonnen met deskundig advies.

Zonnen zonder afspraak  

Kom langs wanneer het jou uitkomt! Geen reservering nodig, je kan iedere dag langskomen tussen 7 en 23 uur, ook op zon- en feestdagen.    

Openingsuren

Onbemand

Ons zonnecentrum is elke dag open vanaf 7 tot 23 uur, ook op zon- en feestdagen.

Let wel: bij een eerste zonnebeurt is registratie vereist.

Bemand

Ons zonnecentrum is bemand op:

Dinsdag: 18u30 – 20 uur.
Woensdag: 10 uur – 15 uur.
Donderdag: 10 uur – 15 uur.
Vrijdag: 18u30 – 20 uur.
Zaterdag: 10 uur – 16 uur.

 

Opgelet: tijdens deze momenten is het mogelijk dat de zonneconsulent met een schoonheidsbehandeling bezig is achter gesloten deur. Wij adviseren om vooraf even contact op te nemen, zodat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. U kan Caroline telefonisch bereiken via 0486/69 25 34 of via mail info@tjbeauty.be

Nieuwe klant?

Komt u voor de eerste keer zonnen bij zonnecenter Tres Jolie? Dan verwelkomen wij u graag persoonlijk om u als nieuwe klant te registreren en samen uw huidtype te bepalen. Dit kan na afspraak. Breng zeker uw identiteitskaart mee!

Jarig?

Komt u bij ons zonnen tijdens de week dat u jarig bent, dan kan u genieten van een korting van €5 op uw zonnebankbeurt. Dit verjaardagskado ontvangt u automatisch vanaf 3 dagen voor je verjaardag en loopt tot 3 dagen na je verjaardag.

Doe je voordeel!

Het is mogelijk om uw identiteitskaart op te laden voor een bepaald zonbedrag!
Dit opladen van uw paspoort biedt een extra voordeel: GRATIS zonneminuten!
  • Laad uw paspoort op voor €25 en ontvang €3 GRATIS zonnetijd.
  • Laad uw paspoort op voor €50 en ontvang €8 GRATIS zonnetijd.
  • Laad uw paspoort op voor €100 en ontvang €20 GRATIS zonnetijd. 
Dit opgeladen bedrag is verzekerd voor verlies van je identiteitskaart en heeft een onbeperkte geldigheidsduur.

Airconditioning in de studio  

Dankzij de airconditioning in onze zonnestudio en op de zonnebanken, is het ook op warme dagen aangenaam zonnen.  

Bouw een zonnekuur langzaam op!

Een geleidelijk opgebouwd kleurtje oogt altijd mooier dan een rode, verbrande huid. Als je twijfelt, ga dan eerder voor een extra zonnebanksessie dan voor een langere zonnesessie.
Twee à drie keer per week een zonnebanksessie nemen, zorgt ervoor dat je al snel die mooie bruine teint bekomt. Wie zijn bruine kleur rustig opbouwt, zal er veel langer van kunnen genieten. Een tabel met bruiningstijden kan je terugvinden in elke cabine of hier
 bekijken.

FAQ

Heeft het zin voor te bruinen vóór ik op vakantie ga?

Voorbruinen is wel degelijk zinnig. O.i.v. de UVB-stralen wordt de hoornlaag van de huid dikker, waardoor je beter beschermd bent tegen de zon. Voorbruinen onder de zonnebank zorgt er niet alleen voor dat je de eerste dagen niet spierwit op het strand ligt, maar het verkleint ook de kans dat je verbrandt. 

Kan ik met make-up op onder de zonnebank?

Make-up is geen goed idee onder de zonnebank. Make-up kan onder invloed van de UV-stralen huidreacties uitlokken.

Een douche nemen na de zonnebank?

Het gerucht dat een verfrissende douche na de zonnebank ervoor zorgt dat het bruin weer wordt weggewassen, klopt absoluut niet. De bruine tint ontstaat in de huid, niet op de huid. Verzorg uw huid met een douche en een vochtinbrengende crème, dan komt het bruin beter tot zijn recht.

Tegelijkertijd medicijnen en zonnebank gebruiken?

Er bestaan bepaalde medicijnen die de zon absoluut niet kunnen verdragen. Ze maken de huid overgevoelig voor licht. Dit is vooral vaak het geval bij antibiotica, sulfonamiden, psychofarmaca, kalmerende middelen en diuretica. Ook bruiningsmiddelen die psorale of cumarine bevatten zorgen ervoor dat de huid gevoeliger wordt. In twijfelgevallen raden wij aan om eerst uw arts te raadplegen, zodat u zonder risico van uw zonnebeurten kan genieten.

Waarom krijg ik witte vlekken op mijn schouder en stuitje onder de zonnebank?

Na het zonnen op de zonnebank kunnen er witte vlekken op de ‘drukpunten’ van uw lichaam ontstaan, zoals schouders, billen en stuitje. Dit komt omdat er op deze plaatsen geen optimale doorbloeding is en daardoor weinig toevoer van zuurstof. Deze zuurstof is juist belangrijk voor een optimale bruining.

Hoe kan ik een zonneallergie op vakantie voorkomen?

Minimaal 4 weken vooraleer u op vakantie vertrekt, start u een zonnekuur van 10 tot 12 sessies. Bouw de duur van uw sessies heel geleidelijk op.

Kan ik onder de zonnebank als ik zwanger ben?

Tijdens de zwangerschap is de hormoonhuishouding anders dan normaal. Bij gebruik van de zonnebank kan daardoor gemakkelijk overmatige pigmentvorming, een lelijk zwangerschapsmasker, ontstaan.

Hundelgemsesteenweg 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt

Tel: 0486/692534
Tel: 09/3245505
info@tjbeauty.be

 

img-1