The Art Of Feeling Beautiful And

Showing It To The World.

Permanente ontharing

Zeg vaarwel tegen ongewenste haren dankzij permanente ontharing!

Permanente ontharing is sinds de jaren 2000 zeer populair geworden in België.
Ben jij het ook beu om steeds te moeten scheren? Stelt u zich eens voor, geen huidirritatie meer (ingegroeide haren) door het scheren, harsen of epileren van de oksels of bikinilijn! De Viridex biedt een veilige en effectieve methode voor definitieve haarverwijdering en Skin Rejuvenation. In tegenstelling tot ontharen met de laser, is het risico op pigmentverschuivingen of blaarvorming met de Viridex methode veel geringer.

Het principe van permanente ontharing

Het basisprincipe van haarverwijdering is de selectieve fotothermolyse. In het haarmerg bevindt zich van nature het pigment “melanine”. Wanneer de behandelkop een lichtbundel uitzendt, wordt het licht geabsorbeerd door de melanine. Deze absorptie veroorzaakt een warmteontwikkeling, die naar het haarzakje wordt geleid. Zodra de temperatuur in het haarzakje meer dan 70°C bedraagt, heeft dit een gewenst stollingsproces tot gevolg. Hierdoor sterft het haarzakje en kan er dus geen nieuw haar meer geproduceerd worden.

Wat je moet weten over ‘haargroei’

Elke haarfollikel heeft zijn eigen ritme, bestaande uit drie in tijdsduur wisselende fasen: de groeifase (anagene fase), een overgangsfase (katagene fase) en een rustperiode (telogene fase) waarna het haar uitvalt. Daarna begint de haarfollikel aan een nieuwe groeicyclus. In tegenstelling tot de meeste zoogdieren lopen de cycli van de haarfollikels bij de mens niet synchroon. De mens kent geen periode waarop alle haren tegelijk uitvallen.

Hoe werkt een Viridex behandeling?

Één of twee dagen voor de behandeling dient men zelf de te behandelen zone zorgvuldig te scheren. Op het te behandelen gebied wordt een laagje verkoelende gel aangebracht. Deze gel geleidt het licht en houdt tevens de huid koel. Het huidgedeelte met gel wordt vervolgens ‘belicht’, waarbij steeds een korte lichtflits wordt gegeven.
Na de behandeling is het verschil niet meteen zichtbaar, maar na twee tot drie weken zal veel van het behandelde haar verdwenen zijn. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dichtheid van de haargroei en van de plaats waar het haar zich bevindt. De eerste drie behandelingen hebben het meeste effect. Voor een blijvend goed resultaat zijn meestal zes tot acht behandelingen nodig, uw specialist zal u daarover adviseren. Uiteraard bepaalt u zelf na iedere behandeling of u verder wilt gaan of niet. Behandelingen duren overigens niet lang. Het verwijderen van overtollig gezichtshaar bijvoorbeeld, duurt vaak niet meer dan een paar minuten.

Wat voelt u van de behandeling?

De meeste mensen ervaren slechts een licht tintelend gevoel. Sommige delen van het lichaam zijn gevoeliger dan andere en kunnen enigszins rood worden of licht opzwellen. Deze kleine ongemakken zullen na een paar uur echter verdwenen zijn. Dankzij de unieke behandelkop van de Viridex met geïntegreerde waterkoeling wordt dit gevoel sterk verminderd. Een Viridex behandeling wordt gegeven door een goed opgeleide specialist. Samen met uw specialist vult u eerst het intakeformulier in. Het is belangrijk dat u de gestelde vragen naar waarheid invult, aangezien de gevoeligheid voor licht per mens verschillend is. Tijdens de behandelperiode mag u niet epileren of harsen, maar scheren is wel toegestaan. Stel uw huid vier weken voor en twee weken na de behandeling niet bloot aan de zon of aan een zonnebank.

Cliëntenadvies voor definitief ontharen

Tres Jolie heeft voor u een cliëntenadvies opgesteld. Voor, tijdens en na de behandelingen dient u dit advies op te volgen. Indien u van dit advies afwijkt, bent u verplicht dit aan uw specialiste te melden.
Het cliëntenadvies kunt u hier downloaden.

Prijslijst

Prijslijst permanente ontharing vrouw.

Prijslijst permanente ontharing man.

Wenst u bijkomende inlichtingen of informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Caroline op 0486/69 25 34 of stuur een mail naar info@tjbeauty.be.
Tijdens sommige behandelingen wordt de telefoon niet aangenomen om de rust voor de klant te garanderen. Spreek gerust een boodschap in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle behandelingen gebeuren op afspraak. U bent van harte welkom!
 

Hundelgemsesteenweg 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt

Tel: 0486/692534
Tel: 09/3245505
info@tjbeauty.be

 

img-1