The Art Of Feeling Beautiful And

Showing It To The World.

Schoonheidsinstituut

Gecertificeerd als Hannah Huidcoach

Beauty-expert bij Beauty Service

 

 

In schoonheidsinstituut Tres Jolie bieden wij u een waaier van exclusieve diensten aan. Als gecertificeerde Huidcoach en Beauty Experte ben ik gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen. Daarnaast behoren het plaatsen van wimperextensions, het verzorgen van uw make-up en het plaatsen van gelnagels/gelish eveneens tot onze specialiteiten. Binnen ons instituut gebruiken wij uitsluitend absolute topmerken die u, na persoonlijk en deskundig advies, kan aanschaffen in onze Beautyshop. Via onze webshop heeft u ook toegang tot onze exclusieve verzorgingsproducten. Voor elk huidtype en/of huidprobleem kan u er de aangepaste producten vinden.

Schoonheidsinstituut Tres Jolie staat garant voor een professionele en persoonlijke aanpak. Wij bieden u net dat ietsje meer. De combinatie van exclusieve behandelingen en topproducten maken van uw verzorging een ontspannende ervaring, waarnaar u iedere keer weer uitkijkt. Door continue bijscholing en opvolging van nieuwe trends bieden wij u een totaalpakket aan van basisverzorgingen tot specifieke huidverbeterende behandelingen. Als herboren verlaat u ons schoonheidsinstituut met zichtbaar resultaat.

Ons volledige gamma aan behandelingen zijn tevens verkrijgbaar als kadobon. Schenk vader of moeder, vriend of vriendin, zoon of dochter een behandeling in ons schoonheidsinstituut en geef een ontspannend moment kado, hun moment.

Onze behandelingen gebeuren enkel op afspraak en u kan steeds rekenen op persoonlijk advies. Voor uitgebreide informatie kan u telefonisch contact opnemen met Caroline op 0486/69 25 34 of een mail sturen naar info@tjbeauty.beTijdens sommige behandelingen wordt de telefoon niet aangenomen om de rust voor de klant te garanderen. Spreek gerust een boodschap in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U bent van harte welkom!

Hundelgemsesteenweg 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt

Tel: 0486/692534
Tel: 09/3245505
info@tjbeauty.be

 

img-1