The Art Of Feeling Beautiful And

Showing It To The World.

Bleaching

‘A perfect smile’ is onlosmakelijk verbonden met een mooi gebit!

WHiTE is de meest revolutionaire techniek om op een natuurlijke en pijnloze manier de tanden witter te maken. WHiTE is 100% natuurlijk & cosmetisch en absoluut onschadelijk voor het tandglazuur. Het procedé is erop gericht om vanuit esthetisch oogpunt de tanden weer hun stralende, witte glans terug te geven.

De “Teeth Whitening”-techniek wordt uitgevoerd door een opgeleide WHiTE-specialist(e). Het witter maken van de tanden gebeurt door de combinatie van de tandblekende WHiTE-gel  en de lichtstralen van de WHiTE-lamp. De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de combinatie van het koude LED-licht met het infraroodlicht zorgt ervoor dat zowel het tandoppervlak, als de groefjes in en tussen de tanden een diepgaande reiniging ondergaan. ‘A perfect smile’ van WHiTE gegarandeerd.

Hoe verloopt de behandeling?

Stap 1: Bepalen van de tandkleur.

Voor de behandeling van start gaat, wordt eerst uw tandkleur bepaald aan de hand van de Shade Guide (kleurpallet tanden).

Stap 2: Reiniging.

Vervolgens krijgt u een WHiTE Finger Brush waarmee u gedurende 30 seconden uw tanden poetst (inclusief de groefjes in een op- en neerwaartse beweging).

Stap 3: Het mondstuk.

Het mondstuk wordt door uw specialist gevuld met de gel en aan u overhandigd waarna gevraagd zal worden om het mondstuk in uw mond te plaatsen. Hierna bekijkt de specialist of het mondstuk correct geplaatst is en zal hij/zij het mondstuk mogelijk aandrukken om de gel optimaal te verspreiden. U hoeft niet hard te bijten op het mondstuk. De veiligheidsbril zal u worden overhandigd en de lamp wordt ingeschakeld.

Stap 4: Na de behandeling.

Na de behandeling van 21 minuten stopt de lamp automatisch. U mag uw mondstuk zelf uit de mond halen en de achtergebleven pasta uit de mond spoelen met water.

Good to know!

Wacht tot 4 uur na de behandeling om iets te eten, te drinken of te roken.
LET OP: de eerste 24 uur niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken (dus geen koffie, thee, wijn, tomatensaus, …).

Is tanden bleachen voor iedereen geschikt?

Het wordt afgeraden om de tanden te bleachen op uitneembare kunstgebitten, alsook op recent geplaatste kronen.
Tanden bleachen wordt ook afgeraden bij zwangere vrouwen.
Grijze en zwarte tanden zijn moeilijker te bleachen dan gele tanden.

Hoelang duurt het voordat ik resultaat kan verwachten van de behandeling?

Direct na de behandeling met WHiTE zijn de resultaten al te zien.
Na 21 minuten behandeltijd zien we onmiddellijk een verschil van 2 tot 9 tinten witter. 

Hoelang blijven de tanden wit?  

Gemiddeld blijven de tanden na de behandeling 3 tot 6 maanden wit.
Dit hangt uiteraard sterk af van uw leefwijze. De tanden zullen langer wit blijven als u niet rookt en geen thee, koffie of rode wijn drinkt.
Als u uw witte tanden wilt blijven houden, is het aangewezen om de behandeling 1 à 2 keer per jaar te herhalen.

Hoeveel kost een behandeling?

De behandeling bedraagt €99.
Wenst u bijkomende inlichtingen of informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Caroline op 0486/69 25 34 of stuur een mail naar info@tjbeauty.be.
Tijdens sommige behandelingen wordt de telefoon niet aangenomen om de rust voor de klant te garanderen. Spreek gerust een boodschap in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle behandelingen gebeuren op afspraak. U bent van harte welkom!
 

Hundelgemsesteenweg 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt

Tel: 0486/692534
Tel: 09/3245505
info@tjbeauty.be

 

img-1