The Art Of Feeling Beautiful And

Showing It To The World.

BodySculptor exCell+

BodySculptor exCell+: eindelijk het figuur van je dromen!

BodySculptor is een Frans product. Het werd ontwikkeld door artsen onder leiding van Pr. Greff, een arts gespecialiseerd in de behandeling van abdominale obesitas. Ondertussen is de bodySculptor in Frankrijk uitgegroeid tot marktleider omtrent afslanking, cellulite, huidversteviging, de algemene gezondheid, …

De bodySculptor exCell+ werkt op de eerste plaats figuurcorrigerend. Een kuur met de bodySculptor laat u efficiënt centimeters verliezen op de plaatsen waar u wil en heeft bovendien een verstevigend effect op de huid. Een kuur zorgt ervoor dat de resultaten van uw afslankproces versterkt worden zodat u uw droomlichaam bereikt. Ook in de medische wereld wordt de bodySculptor toegepast voor het behandelen van fybromyalgie, visceraal vet, diabetes, cholesterolverlaging, lypoedeem, lymfedrainage, recuperatie na zware sportinspanningen, ondersteuning van vruchtbaarheidsbehandelingen, … 

Tres Jolie is een erkende bodySculptor-studio. Dit wil zeggen dat wij de meetings en workshops omtrent bodySculptor op regelmatige basis volgen. Op deze manier zijn wij op de hoogte van de laatste nieuwe tips, tricks en ontwikkelingen om jullie zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in jullie afslankproces.

BodySculptor exCell+: wat is het en hoe werkt het?    

BodySculptoris een moderne en efficiënte afslankende techniek. De therapie combineert:

– de efficiëntie van lage frequentiegolven (ELF of extreme low frequency, < 100 Hz). Deze golven zijn absoluut onschadelijk voor de huid en het lichaam. De specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van de gladde spieren zonder dat men dit voelt. Daarnaast stimuleert de specifieke golflengte ook het verbrandingsproces van vetten in ons lichaam. Dit wordt bij elke behandeling beter waardoor ons lichaam steeds meer en meer vetten gaat verbranden. Het proces dat in het lichaam gestimuleerd wordt door de bodySculptor is vergelijkbaar met dat wat er in het lichaam gebeurt na intense sport.
– de weldaden van een lichamelijke drainage door micropressie
De aangename lymfedrainage zorgt voor een ontlasting van de vrijgemaakte vetzuren, vocht en toxische stoffen. Dit helpt bij de versteviging en de verbetering van de huid alsook de behandeling van cellulite en zware, vermoeide benen.
De afvalstoffen die vrijkomen worden dankzij de efficiënte lymfedrainage versneld afgevoerd.   

BodySculptor exCell+: voor welke lichaamszones?

BodySculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle probleemzones en kan elke probleemzone gelijktijdig behandelen. Volgens de persoonlijk behoeften zal de bodySculptor werken op zowel
– GELAAT & KIN – HEUPEN – TAILLE – ARMEN – DIJEN – KUITEN – KNIEEN – 

BodySculptor exCell+: welke resultaten kan men verwachten? 

Enkele cijfers van gemiddeld centimeterverlies:
* 1,8 cm op het niveau van de armen en de kuiten.
* 7,5 cm op het niveau van de taille en de heupen.
* 2,7 cm op het niveau van de knieën.
* 3,9 cm op niveau van de dijen.
Er vindt een specifieke reductie plaats van de lichamelijke vetmassa ter hoogte van de behandelde zones en eveneens significante effecten op de niet behandelde delen. Daarnaast zal u ook opmerken dat de huid steviger wordt en cellulitis vermindert door stimulatie van de huidcellen. 
Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is! Met andere woorden: dit systeem biedt een concreet duurzaam resultaat. Tijdens de kuur krijgt u gepersonaliseerd voedingsadvies en tips mee om het maximale resultaat uit uw kuur te halen.
Klik hier voor de actuele Prijslijst Bodysculptor exCell+
Wenst u bijkomende inlichtingen of informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Caroline op 0486/69 25 34 of stuur een mail naar info@tjbeauty.be.
Tijdens sommige behandelingen wordt de telefoon niet aangenomen om de rust voor de klant te garanderen. Spreek gerust een boodschap in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle behandelingen gebeuren op afspraak. U bent van harte welkom!

Boekentip

Gezonde Groene Smoothie recepten en meer + GRATIS DVD

Zou jij op een gemakkelijke manier een enorm verschil in je gezondheid willen maken?
Groene smoothies geven je lichaam datgene wat het nodig heeft. Het e-book “Gezonde groene smoothie recepten” is een stap voor stap methode voor het bereik van een betere gezondheid, meer energie, een betere huid en een sterker immuunsysteem.
ACTIE: naast het e-book krijg je GRATIS ook een e-book met 21 gezonde (paleo)recepten en toegang tot de Fat Burning Workout (3 e-books inclusief online trainingsvideo’s) + DVD met alle workouts.

Klik hier voor meer informatie.

Hundelgemsesteenweg 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt

Tel: 0486/692534
Tel: 09/3245505
info@tjbeauty.be

 

img-1