The Art Of Feeling Beautiful And

Showing It To The World.

Nagelstudio

De moderne vrouw kan niet meer zonder mooie, verzorgde handen. Bij Tres Jolie kan je terecht voor een passend advies en een professionele behandeling. Of je nu kiest voor gellak of gelnagels, wij staan in voor een optimale verzorging van jouw nagels. Een momentje voor jezelf, terwijl wij ons over jouw handen en nagels ontfermen.

Gellak

Gellak is een innovatief product dat gemakkelijk en relatief snel aan te brengen is. Dit resulteert in perfect gelakte nagels waarvan u ongeveer 2 tot 3 weken kan genieten. Gellak is duurzaam, mooi en geeft extra sterkte aan de nagel. Het biedt de glans en de duurzaamheid van gel, maar ligt even dun als nagellak. 

Gellak: €38

Gellak met versteviging: €40

Gelnagels

Gelnagels worden geplaatst om je natuurlijke nagel te verstevigen en/of te verlengen. Bij het verstevigen van de nagel wordt de gel rechtstreeks op de natuurlijke nagel aangebracht. Bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van sjablonen.

Bij Tres Jolie wordt gewerkt met de kwalitatieve producten van ProNails. Deze producten zorgen ervoor dat de kunstnagel er heel natuurlijk uitziet, flexibel aanvoelt en toch zeer sterk is.

Nieuwe set met sjablonen/verlenging (french): €75 

Nieuwe set met sjablonen/verlenging (full colour): €77

Bijwerking gel french: €45

Bijwerking gel full colour: €47 

Zomerse teennagels (gel): €40

Nailart (per nagel): + €1

Verwijderen gelnagels + keratinebehandeling: €30

Hundelgemsesteenweg 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt

Tel: 0486/692534
Tel: 09/3245505
info@tjbeauty.be

 

img-1