Snel, gezond, veilig en duurzaam afslanken!

Het ideale middel om zonder jojo-effect op 2 weken tijd tot 6 kg te verliezen.

NutriSculptor is een innovatief en vooral krachtig voedingssupplement. Het ondersteunt het natuurlijk verloop van de stofwisseling in het lichaam tijdens het afslanken.

Het principe is net zo eenvoudig als succesvol: op dag 1 start je door gedurende de dag 14 nutriSculptor zuigtabletten in te nemen, ieder uur 1 tablet opzuigen of in de mond laten smelten. Verder kan je 1 lichte maaltijd nuttigen. Tijdens dag 2 eet je zoals gebruikelijk. Op dag 3 volgt weer de inname van 14 stuks nutriSculptor tabletten. Dit principe wordt voortgezet totdat het gewenste gewicht bereikt is.

De formule van nutriSculptor is zo samengesteld, dat op de nutrisculptordag de eiwitten en voedingsbehoeften van het lichaam gegarandeerd zijn.

Met nutrisculptor is er geen jojo-effect en zal u nooit langer dan 24 uur uw favoriete eten moeten missen.

 

Waar moet u op letten?

Het is belangrijk dat u nooit 2 dagen na elkaar nutrisculptor tabletten inneemt, om de stofwisseling niet te beïnvloeden. Twee opeenvolgende eetdagen zijn echter wel mogelijk.

De consumptie van alcohol, suiker of suikerbevattende producten tijdens de nutriSculptorkuur vertragen de gewichtsreductie en zijn dus af te raden.

Boekentip

Dit e-book werd ontwikkeld door Richard Ridder. Na een langdurige gevecht tegen de kilo’s, beschreef hij in dit e-book een aantal tips om effectiever vet te verbranden met een stap-voor-stap plan om af te slanken.

Bekijk de GRATIS animatie video van Richard Ridder en ontdek een aantal ongebruikelijk tips om snel af te vallen!

Tres Jolie Merelbeke

Contact

Tres Jolie Merelbeke
Hundelgemsesteenweg, 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt
0486/69 25 34

Volg ons