The Art Of Feeling Beautiful And

Showing It To The World.

Viridex

Wat is Viridex?

IPL of Intensive Pulsed Light

De Intensive Pulsed Light (IPL) technologie is op dit moment één van de meest toegepaste technologieën op het gebied van haarverwijdering en huidverjonging.

IPL is ongeordend licht van verschillende golflengtes. Dit licht wordt geproduceerd door een speciaal gemaakte xenonlamp die impulsen genereert. De energie van het licht wordt geabsorbeerd door stoffen in de huid en het haar die zich in het behandelde gebied bevinden.

Viridex

Viridex is het recentste, op licht gebaseerd haarverwijderingssysteem (IPL).

Viridex verwijdert haar veilig en effectief zonder de huid binnen te dringen. Er wordt een combinatie gemaakt van een intens en variabel pulslicht met een uniek gepatenteerde behandelkop dat d.m.v. water wordt gekoeld.

Viridex is een apparaat ontstaan in de medische sector. Viridex maakt gebruik van de ondertussen geëvolueerde IPL-technologie. Het apparaat zendt een helder wit licht uit en met behulp van een hoogwaardige filtertechnologie en een uitstekende geleider, wordt het principe van selectieve absorptie toegepast. Wit licht is de som van alle golflengtes uit het zichtbare lichtspectrum. Aan de hand van de geselecteerde filter en de gekozen behandeling, wordt dit licht gefilterd en laat het enkel de benodigde golflengtes door. Op deze manier kunnen we met hetzelfde apparaat, weliswaar met andere filters, verscheidene toepassingen uitvoeren. Toepassingen zoals permanente ontharing, couperose, pigmentvlekken, ….

Hundelgemsesteenweg 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt

Tel: 0486/692534
Tel: 09/3245505
info@tjbeauty.be

 

img-1