Workshop “All Eyes on You”

Je hebt de keuze om de workshop privé, met een vriendin/zus/mama of in grotere groepen te volgen.

Kies je voor de optie privé of met 2/3 personen, dan gaat de workshop door bij ons in het instituut. Make-up Artiste Caroline legt je stap voor stap uit hoe je je eenvoudig kan opmaken. De helft van het gelaat wordt door haar opgemaakt en jij hebt dan de kans om de producten en de technieken uit te proberen op de andere helft van het gelaat. Voor iedereen is ook een handige werkmap voorzien, waarin alle technieken stap voor stap uitgelegd staan en je eventueel zelf nog kan aanvullen met de vele tips en tricks die je krijgt.
Kies je ervoor om met een grotere groep een workshop te volgen, dan gaat deze door op een locatie naar jouw keuze. Deze optie wordt vooral gekozen voor verjaardagsfeestjes, vrijgezellenavond, … of gewoon een avond onder vriendinnen. Caroline legt je stap voor stap uit hoe je je eenvoudig kan opmaken. Eén iemand uit de groep wordt door haar opgemaakt en daarna krijg je de kans om de make-up en de technieken zelf uit te proberen. Voor iedereen is ook een handige werkmap voorzien, waarin alle technieken stap voor stap uitgelegd staan en je eventueel zelf nog kan aanvullen met de vele tips en tricks die je krijgt.
Deze workshop is ook bijzonder geschikt voor bedrijven in het kader van een teambuilding, secretaressedag, opendeurdagen, beurzen, …
  Privé 2/3 personen +5 personen
Duur +/- 1 uur +/- 75 min +/- 90 min
Prijs €65 p.p. €45 p.p. €25 p.p.
Tres Jolie Merelbeke

Contact

Tres Jolie Merelbeke
Hundelgemsesteenweg, 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt
0486/69 25 34

Volg ons