Een bruine teint verwerven én de huid mooi, gezond en jong houden, doe je met zonnecosmetica. Onze gespecialiseerde zonnecosmetica biedt KLEUR aan de huid en dit gecombineerd met hoogkwalitatieve verzorging voor een huid in topconditie.

Deze producten hebben tot doel:

1. Dehydratatie voorkomen.

2. Effectief de schade aan de huidcellen door vrije radicalen tegengaan.

3. De huid voorzien van de nodige voedingsstoffen om het natuurlijke pigmentatieproces te optimaliseren.

Zonnecosmetica voor het solarium

ComplexION Optimizerdit is de lotion van de toekomst! De Tripeptide 40 is een melanine-activerende peptide die zorgt voor een spectaculair bruiningsresultaat! Het cashmere extract zorgt voor een zijdezacht gevoel op de huid.

 

Cyphêr Platinum Black: topproduct! topproduct! Bevat maar liefst 50 bronzers en het ColorCatalyst Complex voor het ultieme bruiningsresultaat. Nieuw is ook de toevoeging van het Cypher Platinum 78 Complex, dat de huid krachtig hydrateert zodat de bruine kleur langer behouden blijft.

Infinity Body Perfection: instant donkere kleur dankzij de rijke bronzers. Deze lotion werkt sterk hydraterend en zorgt ervoor dat de bruine kleur lang blijft. Bevat Color Match Blend: een mix van licht reflecterende deeltjes die kleine imperfecties verbergt en voor een stralende finiching touch zorgt.  

HD Marilynn: bevat 22 bronzers die een glamoureuze, donkere kleur beloven. Dit product behoort tot de HD collectie van California Tan en verleidt elke vrouw die houdt van ‘the best color results ever’. Marilyn staat hier symbool voor magische bruiningsresultaten. Zoals alle HD producten bevat Marilyn eveneens de streeploze MelaPixel technologie. NIEUW: de actieve stof uit Mimosaschors heeft een krachtig regenererend vermogen en herstelt de structuur van de kwetsbare en door droogte beschadigde huid.

HD Mann: speciaal ontwikkelt voor de veeleisende, ruwere mannenhuid. Bevat 14 bronzers die zorgen voor een rijke, donkere kleur. Daarnaast bevat HD Mann eveneens Energen, een complex dat de ruige mannenhuid voorziet van de benodigde energie om huidveroudering te helpen voorkomen.

Sexy Dating Legs: nog nooit had je zulke super sexy benen! Maak je klaar want met deze gebruinde benen kan je echt showen!
Hoogwaardige bronzing ingrediënten staan in voor het onweerstaanbaar bruin. Waardevolle Lycium Barbarum en Magnolia-extracten gecombineerd met de afslankspecialist Carnitine en Cafeïne maken uw benen slank en zijdezacht. 
 

Tannymax tinted black: bevat een bruiningsactiverend bestanddeel uit de Theobroma Cacao (= cacaoboom: chocolade geeft een boost aan de melanineproductie) om een nog donkerbruinere kleur te krijgen!  

Tannymax cocos en mango: dit zijn 2 basisproducten met cocos- of mangogeur. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, hydrateren de huid en versnellen de bruining.

  

Hawaiiana lotions: basisproducten met exotische geurbeleving. Je droomt meteen van andere oorden … 

 

 

Sun Care collectie voor de buitenzon

NIEUW: zonneproducten met een gepatenteerde progressieve SPF technologie.
That’so Pure Sun ALL-IN ONE
Zalige, zonnige geur zonder inwrijven!
 
Deze sprays geven een continue verneveling. Druk de knop in en blijf gedurende 10 seconden sprayen vanaf een afstand van 30 cm. Doordat je de flacon in alle richtingen kan bewegen, is het aanbrengen zelfs op de rugzijde en de achterkant van de benen uiterst gemakkelijk. Wil je een SPF hoger dan 20? Spray na 3 minuten opnieuw voor een SPF 30. Herhaal opnieuw voor een SPF 50, …
Zo bepaal je zelf de SPF waarde op je huid en komt er een einde aan het grote aantal producten, die half leeg weer mee naar huis komen!
ALL-IN ONE: alles wat de huid nodig heeft in de zon, zit in deze flacon!
– MELANUP+: stimuleert de natuurlijke melanine productie zelfs zonder UV.
– TYR-EXCEL: bruinactivator die het bruiningsproces versnelt en versterkt.
– AVOCADO OLIE: heeft een krachtig hydraterend vermogen.
– JOJOBA OLIE: maakt de huid buitengewoon zacht en minimaliseert fijne lijntjes.
– VITAMINE E: beschermt als anti-oxidant en neutraliseert vrije radicalen zodat huidschade voorkomen wordt. 

All-in one SPF 20-30-50+

Deze progressieve SPF vernevelt een zachte, droge olie. Voor een protectie 20: spray uniform gedurende 10 seconden. Spray opnieuw na 3 minuten voor een SPF van 30. Voor een super hoge bescherming van 50 en meer, spray een 3de maal na 3 minuten.
€ 19,50

All-in one SPF 50-80-100

Deze progressieve SPF vernevelt een zachte, droge olie. Door 1, 2 of 3 keer te sprayen, bekomt men een SPF van 50 tot 80 en kan het UVA en UVB zelfs voor 100% afgeblokt worden. Volledig allergenen-vrij. Perfect voor de zeer gevoelige huid.
€ 25,50

All-in one SPF 20-30-50+ TATTOO-GUARDIAN

Deze progressieve SPF vernevelt een zachte, droge olie. Voor een protectie 20: spray uniform gedurende 10 seconden. Spray opnieuw na 3 minuten voor een SPF van 30. Voor een super hoge bescherming van 50 en meer, spray een 3de maal na 3 minuten. Voor optimaal kleurbehoud en bescherming spray de tattoo zones tot SPF 50+.
€ 19,50
All-in one AFTER SUN SPRAY
Vermindert irritatie en roodheid en heeft een verkoelend effect. Herstelt en hydrateert de huid.
Melanup+ stimuleert de pigmentatie ook na het zonnebad (zonder UV).
€ 19,50
All-in one SHOWER GEL
SUN REPAIRING SHOWER GEL MET MOSQUITO-GUARDIAN TECHNOLOGIE.
Supereffectief en multifunctioneel. Reinigt, verfrist en bevordert het bruiningsproces. De Mosquito-Guardian technologie (geurloos!) beschermt tegen muggenbeten.
€ 12,50
Tres Jolie Merelbeke

Contact

Tres Jolie Merelbeke
Hundelgemsesteenweg, 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt
0486/69 25 34

Volg ons