Bindweefselmassage volgens de ‘Natural Face Lifting’ techniek

Als gecertificeerd Natural Face Lifting-therapeute specialiseer ik mij in het in topconditie houden van je huid. Een techniek die ik hiervoor graag inzet is de bindweefselmassage volgens de ‘Natural Face Lifting’-techniek. Deze pittige massage geeft de huid een stevige oppepper met een verstevigend en liftend effect.

Wat is een bindweefselmassage?

Tijdens de bindweefselmassage worden specifieke massagetechnieken uitgevoerd die inwerken op de gelaatsspieren en op de dieper gelegen huidlagen (het onderhuidse bindweefsel). Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding en de celstofwisseling, reduceert blokkades en verstevigt de huid.
Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt is hij ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen los te laten. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. verklevingen ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd.

Bindweefselmassage voor het gezicht
Het doel van deze behandeling is het stimuleren van collageen. Verklevingen die zich in de huid door afvalstoffen hebben opgebouwd los te masseren en zo de doorbloeding te optimaliseren. De huid wordt gelift en krijgt een stralende teint.

Tres Jolie Merelbeke

Contact

Covid-19 verantwoordelijke:
Caroline De Roeck
Tres Jolie Merelbeke
ON: BE0884 848 252
Hundelgemsesteenweg, 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt
0486/69 25 34

Onbemande openingsuren Zonnecentrum

Open 7 dagen op 7

van 7 uur tot 23 uur

Bemande openingsuren Zonnecentrum

Nieuwe registratie op afspraak
(kan ook buiten de bemande uren)
Dinsdag: 17u - 19 uur.
Woensdag: 10u – 15 uur.
Donderdag: 10u – 15 uur.
Vrijdag: 17u – 19 uur.
Zaterdag: 10u – 16 uur.

Openingsuren Schoonheidsinstituut

ENKEL OP AFSPRAAK

Maandag: gesloten

Dinsdag: 9u - 20u

Woensdag: 9u - 20u

Donderdag: 9u - 20u

Vrijdag: 9u - 20u

Zaterdag: 9u - 16u

Zondag: gesloten