Bindweefselmassage volgens de ‘Natural Face Lifting’ techniek

Als gecertificeerd Natural Face Lifting-therapeute specialiseer ik mij in het in topconditie houden van je huid. Een techniek die ik hiervoor graag inzet is de bindweefselmassage volgens de ‘Natural Face Lifting’-techniek. Deze pittige massage geeft de huid een stevige oppepper met een verstevigend en liftend effect.

Wat is een bindweefselmassage?

Tijdens de bindweefselmassage worden specifieke massagetechnieken uitgevoerd die inwerken op de gelaatsspieren en op de dieper gelegen huidlagen (het onderhuidse bindweefsel). Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding en de celstofwisseling, reduceert blokkades en verstevigt de huid.
Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt is hij ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen los te laten. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. verklevingen ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd.

Bindweefselmassage voor het gezicht
Het doel van deze behandeling is het stimuleren van collageen. Verklevingen die zich in de huid door afvalstoffen hebben opgebouwd los te masseren en zo de doorbloeding te optimaliseren. De huid wordt gelift en krijgt een stralende teint.

Tres Jolie Merelbeke

Contact

Tres Jolie Merelbeke
Hundelgemsesteenweg, 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt
0486/69 25 34

Volg ons