BodySculptor exCell+ TURBO

BodySculptor Reveal

Eindelijk het figuur van je dromen!

Ervaar nu de weldaden van de BodySculptor Reveal! 

Heb je last van zware & vermoeide benen?

Worstel je met hardnekkige cellulitis?

Of is er sprake van verslapte huid aan buik, armen en hals?

De BodySculptor Reveal biedt een effectieve oplossing door je lichaam te stimuleren om vet te verbranden en tegelijkertijd je huid te verstevigen.

Stel je voor: tijdens slechts één sessie kun je tot wel 650 calorieën verbranden! Laat je 30 of 45 minuten lang verwennen met een aangename massage, terwijl je de heilzame effecten van deze unieke therapie ervaart.

Voor een optimaal resultaat en een echte boost van de lipolyse, raden we een kuur aan van 12 sessies, verspreid over 6 weken.

Nog zaliger ! Nog aangenamer ! Nog sneller resultaat !

biostimology + lymfedrainage

BodySculptor Reveal

Wat is het en hoe werkt het?

De techniek van de BodySculptor Reveal is gebaseerd op geavanceerde medische technologieën, met tal van positieve effecten op zowel je lichaam als je algemene gezondheid. Laat de BodySculptor je een extra duwtje in de rug geven tijdens je afslankreis, terwijl je geniet van een ontspannend moment in je drukke agenda. Stap binnen in een wereld waar wellness en technologie samenkomen voor een unieke ervaring van pure ME-time.

De BodySculptor Reveal combineert:

  • Biostimology® – een behandeling die een bio-energetisch veld verspreidt met lage frequenties van 0Hz tot 100Hz. Deze frequenties zijn ontworpen om de samentrekking van gladde spieren te stimuleren, en dit alles zonder dat je het merkt. Door zich voornamelijk te richten op deze gladde of onwillekeurige spieren, ontketent BIOSTIMOLOGY® een reeks positieve effecten op het lichaam, de huid en het algemeen welzijn. Tijdens elke sessie worden tal van aminozuren vrijgemaakt, zoals lipasen en hydroxylasen, die essentieel zijn voor natuurlijke processen in het lichaam. Daarnaast bevordert deze specifieke golflengte van BIOSTIMOLOGY® ook het verbrandingsproces van vetten in het lichaam. Met elke behandeling verbetert dit proces, waardoor je lichaam steeds efficiënter vetten gaat verbranden. Het resultaat? Een vergelijkbare sensatie met intensieve sportinspanningen, maar dan zonder de fysieke belasting.
  • Micropressie – deze zachte lymfedrainage biedt een verlichting door de vrijgave van vetzuren, vocht en toxische stoffen, waardoor niet alleen de huid wordt verstevigd en verbeterd, maar ook cellulitis en het gevoel van zware, vermoeide benen worden behandeld. Dankzij de lymfedrainage worden afvalstoffen versneld afgevoerd, wat resulteert in een diepgaande reiniging van het lichaam en een revitaliserend gevoel van binnenuit.

Welke lichaamszones kunnen behandeld worden?

Met de behandelbanden uitgerust met het REINFORCED WAVES PROGRAM© kun je niet alleen de benen en de buik behandelen, maar eigenlijk het hele lichaam. Ja, zelfs het gelaat en de armen profiteren van de heilzame golflengte die de natuurlijke processen van de huid stimuleert.

GELAAT & KIN – HEUPEN – TAILLE – ARMEN – DIJEN – KUITEN – KNIEËN 

Welke resultaten mag ik verwachten?

Enkele cijfers van gemiddeld centimeterverlies:
  • 1,8 cm op het niveau van de armen en de kuiten.
  • 7,5 cm op het niveau van de taille en de heupen.
  • 2,7 cm op het niveau van de knieën.
  • 3,9 cm op niveau van de dijen.

Ervaar gerichte vetreductie op specifieke zones, met opmerkelijke effecten die zelfs de niet-behandelde delen van het lichaam omvatten. Dankzij het geavanceerde REINFORCED WAVES PROGRAM© wordt niet alleen de lichaamsvetmassa verminderd, maar ook de huid versterkt en cellulitis verminderd door stimulatie van huidcellen.

Wat de BodySculptor Reveal onderscheidt, is de blijvende impact op het lichaam. Zelfs tot 15 dagen na de laatste behandeling zal je nog steeds een significant centimeterverlies opmerken, wat resulteert in duurzame en tastbare resultaten. Kies voor een strakkere, zachtere en stralende huid met BodySculptor Revael – een bewezen systeem voor blijvende transformatie.

BodySculptor exCell+ TURBO

Prijzen BodySculptor Reveal

Prijslijst BodySculptor Reveal
Tres Jolie Merelbeke

Contact

Covid-19 verantwoordelijke:
Caroline De Roeck
Tres Jolie Merelbeke
ON: BE0884 848 252
Hundelgemsesteenweg, 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt
0486/69 25 34

Onbemande openingsuren Zonnecentrum

Open 7 dagen op 7

van 7 uur tot 23 uur

Bemande openingsuren Zonnecentrum

Nieuwe registratie op afspraak
(kan ook buiten de bemande uren)
Dinsdag: 17u - 19 uur.
Woensdag: 10u – 15 uur.
Donderdag: 10u – 15 uur.
Vrijdag: 17u – 19 uur.
Zaterdag: 10u – 16 uur.

Openingsuren Schoonheidsinstituut

ENKEL OP AFSPRAAK

Maandag: gesloten

Dinsdag: 9u - 20u

Woensdag: 9u - 20u

Donderdag: 9u - 20u

Vrijdag: 9u - 20u

Zaterdag: 9u - 16u

Zondag: gesloten