The Art Of Feeling Beautiful And

Showing It To The World.

Zonnecentrum

Veilig en verantwoord zonnen bij zonnecentrum Tres Jolie

Zonnecentrum Tres Jolie vind je langs de Hundelgemsesteenweg in Merelbeke, tegenover de Colruyt. Je hebt de keuze uit 6 zonnebanken van o.a. het merk Ergoline. Na registratie kun je hier dagelijks zonnen tussen 7 uur en 23 uur.

Nieuw bij ons zonnecentrum? Dan verwelkomen wij u graag persoonlijk om u als nieuwe klant te registreren en samen uw huidtype te bepalen. Dit kan het beste na afspraak, via telefoon of sms op 0486/69 25 34 of via mail naar info@tjbeauty.be  Tijdens sommige behandelingen wordt de telefoon niet aangenomen om de rust voor de klant te garanderen. Spreek gerust een boodschap in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met u. U bent van harte welkom!

Bij zonnecentrum Tres Jolie te Merelbeke bent u aan het juiste adres om snel, verantwoord en comfortabel te zonnen. Onze moderne zonnebanken van o.a. het merk Ergoline behoren tot de absolute top op het gebied van bruiningstechniek en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. U wordt bijgestaan door gercertificeerde zonneconsulenten die samen met u bekijken hoe u op een verantwoorde manier een mooi en gezond kleurtje kan opbouwen.
  
Tres Jolie te Merelbeke is uitgegroeid tot een professioneel zonnecenter. Onze gediplomeerde huidconsulenten geven u professioneel en persoonlijk advies om op een veilige manier te bruinen. De keuze uit de zes verschillende professionele zonnebanken geeft ons de mogelijkheid om elk huidtype te behandelen. Wij garanderen dat u op een verantwoorde manier zal bruinen onder de meest moderne zonnebanken voorzien van de nieuwste lamp- en filtertechnieken. Wij dragen hygiëne hoog in het vaandel zodat uw zonnebankbeurt echt een relaxmoment wordt.  
 
Na het bepalen van uw huidtype en een intakegesprek kan u d.m.v. uw identiteitskaart gebruik maken van onze zonnebanken en dit iedere dag van 7 tot 23 uur. 

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor een uitgebreid gamma aan bruiningsproducten, om uw huid de ideale verzorging te bieden. De topproducten van California Tan en Tanny Max zijn bij ons verkrijgbaar.

Het gebruik van zonnebanken kan huidkanker veroorzaken.

Breng vrijblijvend een bezoekje

Voor een videovoorsmaakje klik hier

Hundelgemsesteenweg 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt

Tel: 0486/692534
Tel: 09/3245505
info@tjbeauty.be

 

img-1