The Art Of Feeling Beautiful And

Showing It To The World.

Permanente ontharing

Zeg vaarwel tegen ongewenste haren dankzij permanente ontharing!

Ben jij het ook beu om steeds te moeten scheren? 
Stelt je voor: geen huidirritatie meer (ingegroeide haren) door het scheren, harsen of epileren van de oksels of bikinilijn!
Dankzij de IPL-technologie bieden we een veilige en effectieve methode voor permanente ontharing.

Het principe van Permanente Ontharing

Het basisprincipe van haarverwijdering is de selectieve fotothermolyse. De behandeling gebeurt door middel van licht. Dit licht wordt geabsorbeerd door melanine (= het pigment in het haar). Deze absorptie veroorzaakt een warmteontwikkeling, dat naar het haarzakje wordt geleid. Zodra de temperatuur in het haarzakje meer dan 70°C bedraagt, brengt dit een stollingseffect teweeg. Hierdoor sterft het haarzakje af en wordt het vermogen om opnieuw te groeien vernietigd.

Wat je moet weten over ‘haargroei’

Elk haar kent zijn eigen ritme van groeien. Dit verloopt in 3 wisselende fasen: de groeifase (anagene fase), een overgangsfase (katagene fase) en een rustperiode (telogene fase) waarna het haar uitvalt. Daarna begint de haarfollikel aan een nieuwe groeicyclus. In tegenstelling tot de meeste zoogdieren lopen de cycli van de haarfollikels bij de mens niet synchroon. De mens kent geen periode waarop alle haren tegelijk uitvallen.

Hoe werkt een behandeling met de Viridex (=IPL-toestel)

Een Viridex behandeling wordt gegeven door een goed opgeleide specialist. Samen met je specialist vul je eerst het intakeformulier in. Eén à twee dagen voor de behandeling dien je zelf de te behandelen zone zorgvuldig te scheren. Tijdens de behandeling wordt eerst een verkoelende gel aangebracht op het te behandelen gebied. Deze gel geleidt het licht en houdt tevens de huid koel. Daarna wordt het gebied behandeld, waarbij telkens een korte lichtflits wordt gegeven.
Voor een blijvend goed resultaat zijn meestal zes tot acht behandelingen nodig, uw specialist zal u daarover adviseren. Tijdens de behandelperiode mag je niet epileren of harsen, maar scheren is wel toegestaan. Stel je huid vier weken voor en twee weken na de behandeling niet bloot aan de zon of zonnebank.

Wat voelt u van de behandeling?

De meeste mensen ervaren slechts een licht tintelend gevoel. Sommige delen van het lichaam zijn gevoeliger dan andere en kunnen enigszins rood worden of licht opzwellen. Deze kleine ongemakken zullen na een paar uur echter verdwenen zijn. Dankzij de unieke behandelkop van de Viridex met geïntegreerde waterkoeling wordt dit gevoel sterk verminderd.

Prijslijst

Prijslijst permanente ontharing vrouw.

Prijslijst permanente ontharing man.

Wenst u bijkomende inlichtingen of informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Caroline op 0486/69 25 34 of stuur een mail naar info@tjbeauty.be.
Tijdens sommige behandelingen wordt de telefoon niet aangenomen om de rust voor de klant te garanderen. Spreek gerust een boodschap in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle behandelingen gebeuren op afspraak. U bent van harte welkom!
 

Hundelgemsesteenweg 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt

Tel: 0486/692534
Tel: 09/3245505
info@tjbeauty.be

 

img-1