Permanente ontharing

Zeg vaarwel tegen ongewenste haargroei!

Permanente Ontharing

Ben jij het ook beu om elke dag kostbare tijd te verspillen aan scheren, waxen of epileren? Wil je voorgoed afscheid nemen van ongewenst haar en genieten van een zijdezachte, haarvrije huid? Dan ben je bij Tres Jolie aan het juiste adres!

Stel je voor: geen huidirritatie en/of ingegroeide haren meer door het scheren, harsen of epileren van de oksels of bikinilijn!

Dankzij onze Diodelaser bieden we een veilige en effectieve methode aan voor Permanente Ontharing.

Hoe werkt Permanente Ontharing?

Permanente ontharing door middel van onze Diodelaser is een innovatieve technologie die ongewenst haar effectief en langdurig verwijdert, waardoor je een zijdezachte en haarvrije huid kunt bekomen.

Het principe berust op het gebruik van geconcentreerd licht of laserenergie. Dit licht wordt geabsorbeerd door de melanine (= het pigment) in het haar. Deze absorptie veroorzaakt een warmteontwikkeling, dat naar het haarzakje geleid wordt. Deze warmte vernietigt het haarzakje zonder de omliggende huid te beschadigen. Haargroei is op deze plaats dus niet meer mogelijk.

Omdat niet alle haarzakjes zich tegelijkertijd in dezelfde groeifase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig om alle haarzakjes te bereiken. Na een reeks behandelingen zal je merken dat het haar steeds dunner en lichter wordt, waardoor je uiteindelijk kan genieten van langdurige haarvermindering.

Ontharing d.m.v. onze Diodelaser is voor zowel mannen als vrouwen geschikt en kan worden gebruikt op vrijwel alle lichaamszones: rug, borst, buik, billen, bikinilijn, armen, benen, oksels en gelaat.

Wat moet je weten over ‘haargroei’?

Elk haar kent zijn eigen ritme van groeien. Dit verloopt in 3 wisselende fasen: de groeifase (anagene fase), een overgangsfase (katagene fase) en een rustperiode (telogene fase) waarna het haar uitvalt. Daarna begint de haarfollikel aan een nieuwe groeicyclus. In tegenstelling tot de meeste zoogdieren lopen de cycli van de haarfollikels bij de mens niet synchroon. De mens kent geen periode waarop alle haren tegelijk uitvallen.

Permanente ontharing is het meest effectief tijdens de actieve groeifase. Dit betekent dat meerdere behandelingen nodig zijn om alle haarzakjes te bereiken, aangezien niet al het haar tegelijkertijd in deze actieve groeifase verkeert.

Hoe verloopt een behandeling met de Diodelaser ICE+?

Een behandeling wordt alleen gegeven door een goed opgeleide specialist.

We starten steeds met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt de werking en de behandeling grondig uitgelegd. Eén à twee dagen voor de behandeling dien je zelf de te behandelen zone zorgvuldig te scheren. Tijdens de behandeling wordt eerst een verkoelende gel aangebracht op het te behandelen gebied. Daarna wordt het gebied behandeld, waarbij telkens een korte lichtflits wordt gegeven.
Voor een blijvend goed resultaat zijn meestal zes tot acht behandelingen nodig. Tijdens de behandelperiode mag je niet epileren of harsen, maar scheren is wel toegestaan. Stel je huid vier weken voor en twee weken na de behandeling niet bloot aan de zon of zonnebank.

Wat voelt u van de behandeling?

De meeste mensen ervaren slechts een licht tintelend gevoel. Sommige delen van het lichaam zijn gevoeliger dan andere en kunnen enigszins rood worden of licht opzwellen. Deze kleine ongemakken zullen na een paar uur echter verdwenen zijn. Dankzij de gekoelde behandelkop van de Diodelaser wordt dit gevoel sterk verminderd.

Prijslijst

Bij Tres Jolie hanteren wij een speciale abonnementsformule:

Je ontvangt 10% korting op het abonnement van 5 beurten.

Opteer je om verschillende zones gelijktijdig te behandelen, dan kan je bovendien genieten van nog eens 5% extra korting op de bijkomende zones.

Tres Jolie Merelbeke

Contact

Covid-19 verantwoordelijke:
Caroline De Roeck
Tres Jolie Merelbeke
ON: BE0884 848 252
Hundelgemsesteenweg, 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt
0486/69 25 34

Onbemande openingsuren Zonnecentrum

Open 7 dagen op 7

van 7 uur tot 23 uur

Bemande openingsuren Zonnecentrum

Nieuwe registratie op afspraak
(kan ook buiten de bemande uren)
Dinsdag: 17u - 19 uur.
Woensdag: 10u – 15 uur.
Donderdag: 10u – 15 uur.
Vrijdag: 17u – 19 uur.
Zaterdag: 10u – 16 uur.

Openingsuren Schoonheidsinstituut

ENKEL OP AFSPRAAK

Maandag: gesloten

Dinsdag: 9u - 20u

Woensdag: 9u - 20u

Donderdag: 9u - 20u

Vrijdag: 9u - 20u

Zaterdag: 9u - 16u

Zondag: gesloten