The Art Of Feeling Beautiful And

Showing It To The World.

Schoonheidsinstituut

Bij schoonheidsinstituut Tres Jolie kan je terecht voor een waaier aan exclusieve diensten.

Als gecertificeerde Huidcoach en Natural Face Lifting therapeute ben ik gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen. Daarnaast behoren de Permanente Ontharing (IPL ontharen), het plaatsen van wimperextensions, het verzorgen van uw make-up en het plaatsen van gelnagels/gellak eveneens tot onze specialiteiten.

Binnen ons instituut gebruiken wij uitsluitend absolute topmerken die je, na persoonlijk en deskundig advies, ook kan aanschaffen.

Schoonheidsinstituut Tres Jolie staat garant voor een professionele en persoonlijke aanpak. Wij bieden u net dat ietsje meer. De combinatie van exclusieve behandelingen en topproducten maken van je verzorging een ontspannende ervaring, waarnaar je iedere keer weer uitkijkt. Door continue bijscholing en opvolging van nieuwe trends bieden wij een totaalpakket aan van basisverzorgingen tot specifieke huidverbeterende behandelingen. Als herboren verlaat u ons schoonheidsinstituut met zichtbaar resultaat.

Ons volledige gamma aan behandelingen is tevens verkrijgbaar als kadobon. Schenk vader of moeder, vriend of vriendin, zoon of dochter een behandeling in ons schoonheidsinstituut en geef een ontspannend moment kado, hun moment.

Onze behandelingen gebeuren enkel op afspraak en je kan steeds rekenen op persoonlijk advies. Voor uitgebreide informatie kan je telefonisch contact opnemen met Caroline op 0486/69 25 34 of een mail sturen naar info@tjbeauty.beTijdens sommige behandelingen wordt de telefoon niet aangenomen om de rust voor de klant te garanderen. Spreek gerust een boodschap in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Je bent van harte welkom!

Hundelgemsesteenweg 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt

Tel: 0486/692534
Tel: 09/3245505
info@tjbeauty.be

 

img-1