The Art Of Feeling Beautiful And

Showing It To The World.

Workshop Seizoenslook

Workshop Seizoenslook

Je hebt de keuze om de workshop privé, met een vriendin/zus/mama of in grotere groepen te volgen.

Kies je voor de optie privé of met 2/3 personen, dan gaat de workshop door in het instituut. Make-up Artiste Caroline legt je stap voor stap uit hoe je je eenvoudig kan opmaken. Persoonlijke aandacht staat hier centraal. Voor iedereen is ook een handige werkmap voorzien, waarin alle technieken uitgelegd staan en je eventueel zelf nog kan aanvullen met de vele tips en tricks die je krijgt.

Kies je ervoor om met een grotere groep een workshop te volgen, dan gaat deze door op een locatie naar jouw keuze. Deze optie wordt vooral gekozen voor verjaardagsfeestjes, vrijgezellenavond, … of gewoon een avond onder vriendinnen. Eén iemand uit de groep wordt door Caroline opgemaakt en daarna krijg je de kans om de make-up en de technieken zelf uit te proberen. Voor iedereen is ook een handige werkmap voorzien, waarin alle technieken stap voor stap uitgelegd staan en je eventueel zelf nog kan aanvullen met de vele tips en tricks die je krijgt.
Deze workshop is ook bijzonder geschikt voor bedrijven in het kader van een teambuilding, secretaressedag, opendeurdagen, beurzen, …
  Privé 2/3 personen +5 personen
Duur +/- 90 min +/- 2 uur +/- 150 min
Prijs € 60 p.p. € 50 p.p. € 40 p.p.

 

Hundelgemsesteenweg 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt

Tel: 0486/692534
Tel: 09/3245505
info@tjbeauty.be

 

img-1